Postale afwerking

Couverteren, sealen en sluitzegels

Een direct mailing wordt doorgaans bij de postverspreider aangeboden in een envelop, folie of met dichtgeplakt met sluitzegels.

Bij Pro DM kunnen we dit voor u verzorgen.

We kunnen meerdere items couverteren en ook meerdere gepersonaliseerde items. Van C6 tot en met C4 formaat. En vanaf 1 item tot wel 12 items.

Uw mailing liever in de folie? Ook dat kan. We beschikken over 2 sealstraten die geschikt zijn voor kleine en dunne brochures tot aan grote en zware magazines. Een ook het verspreiden in biofolie behoort tot de mogelijkheden.

Liever geen envelop of folie? Dan kunnen we uw direct mailing ook dichtplakken met sluitzegels. Een kleine zegel met perforatielijntje houdt de mailing bij elkaar en maakt het geschikt voor de postsortering.

 

Aanleveren postverspreider

Naast de afwerking in een envelop, folie of met sluitzegels is het ook van belang hoé uw direct mailing bij de postverspreider wordt aangeboden.

Afhankelijk van de orderomvang adviseren we u over de mogelijkheden bij Post NL en Sandd. U bepaalt naar welke postverspreider uw voorkeur uit gaat. En afhankelijk van uw keuze posten zorgen we ervoor dat uw direct mailing ongesorteerd, gesorteerd en /of gebundeld wordt aangeleverd. Hier heeft u geen omkijken naar, wij kennen de postmarkt als onze broekzak.

Neem direct contact op met Pro DM