Pro DM, professionals in direct mail & print

Met ruim 45 jaar ervaring bedienen wij klanten in Nederland, België en Duitsland in uiteenlopende sectoren. Van goede doelen en theaters tot en met investeringsmaatschappijen, retailers en het verzekeringswezen.
Door de jaren hebben we ons meer en meer gespecialiseerd in variabele data printing. Direct mail is meer dan een massacommunicatiemiddel en wij maken dat waar.

Kennis delen is de basis van een goede relatie

Pro DM is specialist in direct mail en variabele data print en heeft u profijt van! Heeft u vragen over de vormgeving en effectiviteit van uw mailpack of databestand? Vraagt u zich af op welke wijze u variabele data printing kunt toepassen? Of bent u op zoek naar kwaliteitsdrukwerk? Vraag het ons. We helpen u graag!

Om u alvast op weg te helpen hebben we enkele direct mail tips en porto tips op een rijtje gezet.

Wij werken ook met (en voor) reclame- en marketingbureaus door het hele land. Wilt u meer uit uw campagne halen of heeft u interesse om deze crossmediaal in te zetten, laat het ons dan weten. Dan zorgen wij ervoor dat u in contact komt met de beste partij in uw regio.

Neem direct contact op met Pro DM

Vacatures

Een groeiende organisatie vraagt om energieke en enthousiaste medewerkers.

Heb jij een proactieve houding en wil je werken in een prettige werkomgeving? Kijk dan of een van de onderstaande functies bij je passen.

Voor alle functies geldt dat werkervaring en beheersing van de Nederlandse taal vereisten zijn. Daarnaast vinden we mentaliteit en motivatie net zo belangrijk. Heb jij dat en ben je geïnteresseerd, stuur dan een mail voorzien van cv en motivatie naar marcia@prodm.nl. Binnen 1 week ontvang je een reactie op jouw sollicitatie. (Serieuze sollicitaties ontvangen een antwoord.)

Accountmanager buitendienst

In deze buitendienstfunctie ga je met een duidelijke doelstelling de weg op: het bieden van gepaste oplossingen op de vragen van klanten. Acquireren vormt een belangrijk onderdeel van deze functie.

BEKIJK VACATURE

Thuiswerk

In thuiswerk worden tal van handmatige werkzaamheden uitgevoerd. Een goede behendigheid en motoriek werkt in je voordeel. We maken duidelijke afspraken en vinden het belangrijk dat deze worden nagekomen.

Productie medewerker

Bij de grafische afwerking en het seal- en couverteerproces is het belangrijk dat jij de machines goed af kunt stellen en dat je zorgvuldig met de producten van klanten omgaat. Je weet oponthoud te voorkomen, je werkt nauwkeurig en je kunt de postale verwerkingsmethoden snel eigen maken.

Gecombineerde vacature:
Allround productie medewerker / print operator.
BEKIJK VACATURE.

Print operator

Op de print afdeling werk je redelijk zelfstandig. Aan de hand van een opgestelde planning dien je de werkzaamheden van programmeren en print efficiënt uit te voeren. We verwachten dat je flexibel bent en dat je oog hebt voor kwaliteit.

Gecombineerde vacature:
Allround productie medewerker / print operator.
BEKIJK VACATURE
.

1

PRIVACY BELEID (AVG)

Pro DM heeft alle documentatie en werkprocedures omtrent de vernieuwde privacy wetgeving op orde.

Met opdrachtgevers en onderaannemers worden verwerkersovereenkomsten gesloten en alle verwerkingsactiviteiten worden geregistreerd. Hiermee is Pro DM binnen de sector voorloper op het gebied van databescherming.

2

Kwaliteit

Pro DM heeft een kwaliteitsmanagementsysteem opgezet conform de norm ISO 9001:2015.

In dit systeem zijn de procedures beschreven welke houvast bieden aan de bedrijfsprocessen. Hierdoor is kwaliteit gewaarborgd in de output van product en service.

3

MILIEU

De milieuaspecten zijn opgenomen in het conform ISO 14001:2015 ingevoerde milieumanagementsysteem van ProDM.

Hierin staan procedures omschreven ten aanzien van energieverbruik, afvalinzameling en hergebruik.

Bij Pro DM zijn we van mening dat het milieubewustzijn verder gaat dan enkel het ondervangen van een aantal aspecten in een beheerssysteem. En dat komt mede tot uiting in de keuzes die wij hebben gemaakt:

⇨ het aangeboden drukwerk is vrij van alcohol, zuren en chloroforme vloeistoffen.

⇨ de postverspreiding wordt CO2 gecompenseerd;

⇨ in de keuze van toeleveranciers en onderaannemers wordt aandacht besteed aan het door hen gehanteerde milieubeleid;

⇨ een ruim assortiment aan milieuvriendelijke papieren en folies wordt geboden.