Vacature: accountmanager buitendienst

De organisatie:

Pro DM  is een grafisch bedrijf gespecialiseerd in direct mail en print en bediend klanten in Nederland en België.

Het verzorgen van direct mail is de kernactiviteit van Pro DM waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technologieën op het gebied van variabel programmeren en fullcolour printen. De gehele dienstverlening rondom een direct mail opdracht wordt ook verzorgd: advies in de toepassing van variabele data, traditioneel en digitaal drukwerk, porto, datamanagement, creatieve vormgeving en DTP, advies over doelgerichte mailpacks, inserts en bijsluiters, premiums en fulfilment.

Met een team van gedreven professionals werken wij enthousiast aan de opdrachten van de klanten. Kwaliteit van de output en goede service kenmerken de werkwijze van Pro DM.

 

De functie:

De accountmanager buitendienst is het gezicht van het bedrijf naar buiten. Hij/zij heeft de doelstelling de klantenkring te laten groeien door het actief werven van nieuwe klanten. Relatiebeheer is een klein onderdeel van de functie en wordt grotendeels door de accountmanagers in de binnendienst uitgevoerd. Jij benadert voornamelijk nieuwe klanten die van jou verwachten dat jij oplossingen aandraagt voor hun vraagstukken die je vertaalt in aantrekkelijke aanbiedingen.

Je werkterrein omvat Nederland en België.

 

De kandidaat:

Je bent een prettige gesprekspartner en beschikt bovendien over HBO‐werk‐ en denkniveau. Je hebt een aantoonbaar commercieel trackrecord in de grafische industrie en bij voorkeur op het gebied van direct mail. Daarnaast ben je een gedreven professional die gemakkelijk nieuwe contacten legt.

Netwerken, acquireren en klantbezoek behoren tot jouw voornaamste taken. Je rapporteert aan je werkgever en houdt haar op de hoogte van relevante klant- en marktinformatie. Door het karakter van de functie werk je zelfstandig.

Je bent in het bezit van:

  • grafische kennis;
  • ervaring in het voeren van (koude en warme) acquisitie;
  • kennis van complexe direct mail uitingen en gerelateerde zaken is een pré;
  • goede communicatie skills, zowel naar de klant als naar je collega’s;
  • zeer goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift;
  • vaardigheden om te kunnen sparren met klanten;
  • rijbewijs B.

 

Het aanbod:

Wij bieden je een zelfstandige baan met prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris is marktconform en je ontvangt een toelage over je verkoopresultaat.

Binnen de functie is er ruimte voor eigen initiatief en kun je rekenen op prettige en bekwame collega’s die jou assisteren.

 

Standplaats:

Het kantoor is gevestigd in Gemert (NB) en de productie is gevestigd in Almere. Ben jij niet woonachtig in de omgeving, dan kun je vanuit huis werken en word je aanwezigheid slechts 1x per week verlangd voor overleg.

 

Meer informatie:

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marcia Coppens, bij voorkeur via mail: marcia@prodm.nl.

 

Solliciteren:

Je sollicitatie in de vorm van jouw cv met foto en motivatiebrief kun je richten en sturen aan Marcia Coppens: marcia@prodm.nl o.v.v. ‘sollicitatie accountmanager buitendienst + jouw naam’.

Uit je sollicitatie moet duidelijk worden welke werkervaring je hebt, wat jouw competenties zijn en welke verwachtingen jij hebt.

 

Serieuze sollicitaties worden binnen één week voorzien van reactie.

Startdatum van de functie: per direct.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer via email